مینی برگر با خمیر پیتزا
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله |
800 گرم |
پونه کوهی |
1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل |
1 قاشق چای خوری |
خمیر پیتزا |
660 گرم |
پنیر موزارلا |
3.4 گرم |
سس گوجه |
نیم پیمانه |
مخلوط کره و سیر |
نیم پیمانه |
سوسیس پپرونی |
چند برگ |
طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و فلفل به خوبی ورز میدهید. سپس به اندازه کمتر از یک کف دست از گوشت برداشته باز کرده و داخل روغن سرخ میکنید. خمیر پیتزا را کمی بزرگتر از مینی برگر خود باز کرده و داخل آن را ابتدا یک عدد مینی برگر، مقدار کمی سس گوجه، یک برگ سوسیس پپرونی، مقدار کمی پنیر موزارلا و درنهایت یک عدد دیگر مینی برگر قرار میدهید، درنهایت خمیر پیتزا را مانند یک بقچه بسته و داخل سینی فر میگذارید. الباقی گوشت را نیز به همین تریتب آماده کرده در کنار هم داخل سینی فر قرار میدهید.
درنهایت مخلوطی از کره آب شده و بر گ سیر تازه را روی خمیر پیتزا برس کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مینی برگر شما آماده شود.