نکات تهیه چای
چای را علاوه بر اینکه میتوان به تنهایی استفاده کرد به همراه انواع گلها، ادویه جات، میوه ها، دانه ها، غلات بو داده و
برگ ها نیز میتوان ترکیب نمود و خواص، رنگ و طعم جدید و ایده آل تری را بدست آورد.
تهیه چای با گیاهان شفابخش سنتی
گلها: گلبرگ رز، میوه ی گل سرخ، گل ساعت، گل داوودی، بنفشه، گل بامیه، شکوفه ی مرکبات، شکوفه ی کاجیره،
گل گاوزبان، یاسمن، بابونه، همیشه بهار، سنبلو
ادویه ها: دانه های رازیانه، وانیل، میخک، فلفل هندی، جوزهندی، گرد فلفل شیرین.
میوه ها : انواع توت، تمشک، زرشک، کشمش سیاه، توت فرنگی، زردآلو، گلابی، انبه، کیوی، موز، آلو، هلو، سیب،
گیلاس، آناناس، پرتقال و یا خلال پوست پرتقال.
دانه ها: تخم رازیانه، هل، زیره، گیشنیز، زیره سبز، شبت، شنبلیله، کنجد.
غلات بو داده : برنج، جو، ذرت، گندم سیاه، جو دو سر، زلف عروسان بو داده، رازک.
برگها : برگ چای اعم از(سبز، اولانگ، سیاه و سفید)، ادویه های آشپزخانه، نعنا، پونه، قاصدک، مریم گلی، زیرفون،
برگ تمشک سیاه، برگ گیشنیز، جعفری، شنبلیله، ترخون، مرزنگوش، آویشن، اکلیل کوهی، ریحان، کاسنی، برگ بو.
ریشه ها و پوسته ها : شیرین بیان، زردچوبه، زنجبیل، دارچین و ترب کوهی.
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala