سالم ترین و بهداشتی ترین ظروف برای آشپزی
ظروف پخت و پز از مهمترین لوازم آشپزخانه بوده که هر روز مورد استفاده قرار میگیرد. ظروفی مثل قابلمه ها و تابه ها از انواع آنها هستند و مداوم در حال استفاده بر روی اجاق گاز میباشند.
این ظروف بدلیل استفاده ی زیاد حتما باید کیفیت مطلوب و خوبی داشته باشند.
قبل از توجه به مارک این نوع ظروف به متریال و مواد بکار رفته و پوشش داخلی آن توجه داشته باشید.
ضخامت این ظروف متفاوت بوده و هر چه میزان ضخامت آن بیشتر باشد میزان رسانا بودن آن کمتر میشود و نیازمند شعله ی بیشتری هستند.
هنگام پخت و پز، معمولا مقداری از فلز موجود در ظروف به داخل غذا رفته و ممکن است طعم غذا را تغییر دهند.
در ادامه به انواع ظروف پخت و پز اشاره میکنیم و ویژگی ها، مزایا و معایب هر کدام را بررسی خواهیم کرد...
برای مشاهده ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala
: https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/